Cumhuriyet Anaokulu

Vizyon: Eğitim – öğretim alanında yenilikçi , paylaşımcı bir yol;teknolojik gelişmeleri takip ederek kendi imkanları ölçüsünde eğitime aktarmaya çalışan;öğrencilerine güvenli ve samimi bir ortam sağlayarak özgüven kazanmalarını amaçlayan;öğretmenlerin öğrencileri ile işbirliğine giderek sorunların çözümü üzerine ortak çalışan,öğrencilerin iyi ve yararlı vatandaşlar olması için gerekli altyapıyı sağlayacak olan bilgi ,beceri ve davranış biçimi kazandıran bir okul olmak.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin sağlıklı ,bilgili,becerikli,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları aydınlık yarınlarımızın teminatı olacak şekilde, çağdaş dünyanın gereksinimlerine yanıt verecek bilgi düzeyine çıkararak onlara en üst düzeyde kaliteli bir eğitim-öğretim imkanı sunmak. •Eğitim ve öğretimin önem ve gerekliliğinin kavranmasını; •Bilimsel düşünmelerini, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini; •Eğitim ve bilgi teknolojilerinin optimum kullanımı •Sevgi, saygı, anlayış, paylaşma ve iletişimin önemini kavramalarını; •Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmelerini; •Sosyal, kültürel ve sportif faliyetlerde etkin rol almalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://772691.meb.k12.tr

Adres - İNÖNÜ MAH. YAZGI SK. TEKIRDAG KAPAKLI CUMHURIYET ANAOKULU BLOK NO 10 KAPAKLI / TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM SABAH GRUBU: 09.00/13.00 ÖĞLE GRUBU: 13.30/17.15

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tekirdağ il merkezine 65 km.Kapaklı merkezine 250 m.